tiistai 29. toukokuuta 2012

Viikonloppu Liettuassa

Perjantaina pakkauduttiin Eijan Golfiin, Eija, Anna, minä.. Annan harjikset, Tuksu sekä Arppa, Tiikeri ja Penni. Vaikka asiaa epäiltiinkin niin hyvin mahduttiin! Vikalla laivalla ylitys, ajettiin koko yö ja aamulla oltiin Moletaissa.

Näyttelypaikka oli kiva ja tunnelma hyvä lauantain kehissä. Annan Liksu sai erin ja oli avk4, Ifalle eh. Tuksu oli nuorten luokan kakkonen sekä pn2 saaden vara-cacibin.

Tiikerin tuomarina oli Miroslaw Redlicki joka mittasi Tiikerin ja oli sitä mieltä, että se on pieni, myöskään Piikelin pää ei hänelle kelvannut ja eh.

Pennin tuomari oli Tanja Raschikhmarova ja hoffeja paikalla meidän lisäksi kaksi, Suomesta nekin, Penni voitti nartut ja oli sitten vielä roppikin, eli neiti sai sitten Liettuan sertin ja cacibin!

Sunnuntaina jatkui näytelmät, Annan koirien sijoitukset sijoitukset vaihtoivat paikkaa lauantailta eli Ifa avk4 ja Liksu eh. Tuksu sai sitten sen mitä pitikin, eli oli pn3 ja sert!

Tiikerin tuomari oli lauantaisen tuomarin vaimo.. Anna Redlicka joten eipä ollut yllätys, että tyyppi oli samoilla linjoilla ukkonsa kanssa eli Tiikerille taas eh.

Viimeisenä meidän porukasta kehään Penni, jonka tuomari oli Andrey Kisljakov ja joka tykkäsi Pennistä hänkin ja tuloksena vsp, sert ja cacib :)

Sunnuntaina ajettiin Tallinnaan ja oltiin siellä yötä, maanantaina sitten ekalla laivalla takas Suomen puolelle. Mahtis reissu kaikenkaikkiaan! Ei muuta, kuin ensi vuonna uusiksi :) Kivaa oli ja kaikki sujui hienosti, myös hiukan ostoksia saatiin survottua mukaan :D Kuvia ei oikein ole, kun Eijan kameran akku loppui harmillisesti ennen aikojaan.

1 kommentti:

  1. Onnee onnee!!
    Hyvä Penni!

    Harmi että Tiikerille osui ihan höhlät tuomarit... :D :D

    VastaaPoista