sunnuntai 6. toukokuuta 2012

PK-tapahtumassa

Näyttelyyn suunta lauantai aamuna, mukaan lähtivät Penni ja Tiikeri, paikanpäällä odotteli Bande Ninan kanssa sekä Anna joka oli suureksi avuksi ja Annalle myöskin kiitos kuvista, ne kuvat joissa ei mun nimeä näy ovat Annan ottamia.

Ekana kehään pääsivät hoffit tuomarina oli Taina Nygård jolle ei meidän mustat kelvanneet alkuunkaan vikaa oli vaan näissä.

Kultahelmi Banderas NUO H
Kultahelmi Bes NUO EH, Pennistä ei oo kehästä kuvaa, koska Anna ei voinut Tiikeri kädessä olla kehän vieressä tai kehään olisi tullu Tiikeri ja Anna mahallaan kamera kädessä, onneksi homma toisinpäin sitten onnistui...

Sitten vuoroon beauceron kehä, tuomarina oli Päivi Eerola, joka tykkäsi Tiikeristä oikeinkin paljon, tässäpä arvostelu.

"keskikokoinen keskivahva. Hyvin narttumainen kokonaisuus. Riittävä raajakorkeus, reilu lanneosan pituus. Hyvin ilmeikäs narttumainen pää, hyvä korvien kiinnityskohta. Tasapainoiset kulmaukset ja ravi. Tilava rintakehä. Erinomaisessa kunnossa, hyvä karvanlaatu. Esiintyy edukseen."

Elikkäs Black Carambas Rugged Tiger JUN ERI1 SA PN1 SERT ja ROP!
Tässä kuvassa me ja tuomari sekä VSP Pikkujalon Flat Call, onnittelut Annelle, Timolle ja Flaksille.

3 kommenttia:

  1. Ekaksi Onnea hirrrmuisesti Tiikeri-piikerin menestyksestä. Kyllä on omistajallakin muikea ilme ;-) ja Tiikerillä eri nätti ilme!

    Hoffituomarista: Jospa se ei vaan tykkää mustasta väristä?!

    VastaaPoista
  2. Hih, ei se tuomari tosiaan oikein tykännyt mustista eikä Bande-boy oikein jaksanut käyttäytyäkään kunnolla, hihhuleerasi ja kiipeili väliin Marian syliin ja oli siis ihan oma itsensä. :) Mutta upeita olivat molemmat, joten metsästellään vaan niitä mukavampia arvosteluja!

    VastaaPoista