lauantai 19. toukokuuta 2012

Someron ryhmis

Tänään oltiin sisarusten Pennin ja Maran kanssa Someron ryhmiksessä, ihan siksi, että se on minusta mukavimpia näyttelypaikkoja mitä on. Tuomarina oli Marianne Holm, enkä nyt mitenkään yllättynyt ettei hän meidän nuppusista tykännyt.

Eka kehään turhankin villinä ja vauhdikkaana ollut Mara, pienenä muistutuksena kotijoukoille, että pidempää metsälenkkiä pojalle ja nenällekkin töitä!


Kultahelmi Brando NUO EH

"Urosmainen, jonka pään toivoisin olevan hivenen jalommaksi, leveä kallo, vaaleat silmät ja köyry kuononselkä tuovat ilmeeseen vierautta. Hyvä kaula, tasapainoisesti kulmautuneet voimakasluiset raajat. Litteät käpälät. Tilava runko. Liikkuu löysästi edestä ja sivuaskel saisi olla voimakkaampi."

MaraKultahelmi Bes NUO EH

" Hyväntyyppinen. Oikeat mittasuhteet, hyvä pää, varsin vaaleat silmät häiritsevät ilmettä. Hyvä kaula, olkavarsi voisi olla hieman pidempi ja viistompi. Tilava runko. Lyhyt vaaka lantio, muutoin oikein kulmautunut takaosa. Liikkuu edestä ulkokierteisesti ja takaa varsin ahtaasti. Hyvä karva ja hillitty käytös."

PenniTiikeri oli mukana turistina ja pääsi moikkaamaan siskopuoli Bowwea, oli kiva nähdä Jaana ja B! Sarianna tuli katsomaan Tiikeriä ja päätyi pitelemään neitiä kuvassa :)


Bowwe ja Tiikeri

Bowwe


2 kommenttia:

  1. Kuin myös oli kiva nähdä teitä pitkästä aikaa!

    Onnistuit saamaan "siskoksitakin" kuvaa, ja wau Bowwe tosiaan seisoo paikallaan.

    VastaaPoista