sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Pyötyä 17.7

Kultahelmiä Pöytyällä edustivat kakarat Bellona ja Brando. Tuomarina oli tiukka ja totinen setä Harri Lehkonen.. Pinkkiä ei annettu kellekkään, siis ei saatu 9 hoffista roppia..

Sisarukset 10kk käyttäytyivät oikein hienosti, toki mukulamaisesti, mutta se kuuluu asiaan, reippaita koiria :)

Ekaksi kehään Brando, joka tuomarin mielestä oli pentumainen.. No eihän tuossa iässä tarvitsekaan vielä aikuinen olla! Tuloksena H. Arvostelu

"Vielä kovin pentumaisesti käyttäytyvä nuori uros. Oikeat mittasuhteet päässä ja rungossa, joiden tulee vahvistua. Hyvät korvat, hyvin kulmautuneet raajat. Oikea asentoinen häntä, hyvälaatuinen turkki mutta värimerkeissä nokisuutta. Vielä pentumaiset liikkeet, tarvitsee aikaa aikuistuakseen."

Sitten Bellonan vuoro, se sai ERI, olikohan niin, että vain kaksi muuta eriä tuli, hienosti siis. Arvostelu

"Tasapainoisesti kehittynyt nuori narttu, oikeat mittasuhteet päässä ja rungossa, joiden tulee voimistua. Riittävät kulmaukset, hyväasentoinen häntä, oikean laatuinen turkki, hieman kalpea tan-väri. Liikkuu hyvällä askeleella. Tarvitsee aikaa aikuistuakseen."

Hyvähän se, että junnut ei näytä aikuisilta, kamalaa, jos näyttäisi :) Hyvä päivä kuitenkin, sitten muutama kuva sisaruksista, sekunti seisotaan nätisti...Ja sitten mennään! Kunnolla ei päässet painimaan, kun ei kaupan pihalla voinut irti päästää :)


3 kommenttia:

 1. Oikein taas alkoi kiukuttamaan tuo, että junnukoiran pitäisi olla aikuinen jo! :( Hyvältä menolta kuitenkin kuulostaa ja sisarukset ovat tosi kauniita! :)

  Eija & Reiska

  VastaaPoista
 2. Näytelmät nyt ovat vain näytelmiä ja tuomarit tuomareita!

  "Kyllähän" 10 kk koiran täytyy olla kuin aikuinen, hei haloo!

  VastaaPoista
 3. Ei tänne bloogiin yhtään uutta kuvaa Tiikeristä saisi? Serkkuplikka kaipailee ;-)

  VastaaPoista