lauantai 23. heinäkuuta 2011

Hesan retki

Aamulla auton keula kohti Helsinkiä Penni kyydissä siis näyttelyyn, silloin, kun Salossa alkoi karsea ukkoskuuro olisi pitänyt kääntyä takaisin, kuten teki mieli. Ukkosta kesti melkeinpä Hesaan asti, en muista, että ennen olisin noin pitkää matkaa ajanut yhtä karseassa kelissä, hurjaa!

Perille päästiin ja odotin innolla näkeväni pitkästä aikaa A-pentueen Athoksen eli Kodan, jonka oletin olevan hienossa kunnossa ja olin tosi iloinen, että se oli vihdoin ilmoitettu näyttelyyn.

Mitenkäs kävikään.. Vastassa oli laiha ja karvaton koira, joka näytti hontelolta junnulta eikä kohta kolme täyttävältä urokselta, mietin hetken, että voiko koiran kanssa mennä kehään lainkaan, menin kuitenkin eikä se paremmaksi muuttunut, koira meni ihan lukkoon, kun piti katsoa hampaat, loppujen lopuksi se makasi maassa ja tuomari kurkkasi hampaat sieltä... Outoa käytöstä ennen niin reippaalta ja hyväntahtoiselta koiralta :( Minusta tuomari oli aika armollinen antaessaan T olisi voinut antaa myös hylsyn.

Tuomarina siis Soile Bister ja arvostelu näytti tältä

"Sopivan kokoinen, hyvä luustoinen, sopivan pituinen. Ikäistään nuoremmalta vaikuttava uros joka tarvitsee runsaasti käsittely harjoittelua. Pää saisi olla vahvempi, toivoisin paremman ilmeen. Hyvät kulmaukset, turhan taipuisat ranteet, alaskiinnittynyt häntä." Sitten lukeekin jotain mistä ei saa mnt selvää, kummallista, että kehäsihteerit eivät voi kirjoittaa suomea niin, että siitä saisi jotain selvää! Jatkuu kuitenkin "Hailakat värimerkit, erinomainen karvanlaatu. Saisi liikkua tehokkaammin, taka-askel turhan kapea.


KodaSitten olikin Pennin vuoro esiintyä, hyvin meni. Arvostelu

"Kaunislinjainen  hyvä luustoinen feminiininen narttu. Otsapenger voisi olla hieman selvempi, turhan vaaleat silmät. Hyvä purenta, hyvä asentoiset raajat, hyvin kehittynyt runko, hyvä häntä.Yleisväri on tänään melko rusehtava, valkoinen väri takakäpälissä häiritsee. Ensiluokkaiset sivuliikkeet, löysyyttä edessä, hyvä luonne."

Pennille siis JUN EH.


Kotimatkalla, onneksi parempi keli kuitenkin, sain pysähtyä autoremppaankin... Selvittiin kuitenkin ja käväistiin moikkaamassa velipoika Benjaminia :)


Pennimenni

Benjamin


1 kommentti:

  1. Ihana Penni :) Olisi voinut Bisteri antaa sille erin. Toivottavasti Koda on ensi kerran paremmassa kunnossa, ikäviä yllätyksiä tuollaiset :(
    -Sonja

    VastaaPoista