perjantai 17. kesäkuuta 2011

Kuulumisia

Viime viikonloppuna piipahdettiin Latviassa mukana reissussa Arvo ja Penni. Hienosti matkusti koiruudet vaikka keli oli mitä tukalin, perjantaina illalla oli hotellissa niin kuuma, että koirat makoili kasteltujen pyyhkeiden alla.. Latviassa oli kallista, ruoka samoissa hinnoissa, kuin Suomessa, isoja liikekeskuksia tosi paljon ja liikenne mielenkiintoista.. Silmään pistävää oli se, että ihan sama oliko luksus talo vai juuri kasassa pysyvä hökkeli,  niin pihat oli aidattu ja niissä oli vahtikoira, yleensä joku sakemannisekoitus.

Näyttelyhän se oli siis matkan syy, Penni osallistui pentuluokkaan, molempina päivinä ja oli hyvillä arvosteluilla paras pentu ja sai PP:n eli KP:n. Laiskuuttamme emme jääneet pentujen isoon kehään lauantaina ja sunnuntaina olikin kiire Tallinnaan, ettei laiva jätä. Tuomarit olivat I. Pablaka ja L. Zake.

Arpan kanssa menikin sitten ihan persiilleen... Paikalla oli valioluokan uros, joka vei tietenkin cacibit meijän pojan nenän edestä, mutta näin se vaan menee, tiesin tuloksen etukäteen, heti, kun paikalle päästiin, nämä, kun on niitä tuomareita, kun laittavat aina valioluokan koiran voittamaan, kuten tässäkin tapauksessa, vaikka koira muistutti enempi mastiffia, kuin beussia, Arppa näytti sen rinnalla nartulta... Ja Arppahan on 70cm ja 47kg.. Tuliaisina siis kaksi Latvian sertiä ja kaksi vara-cacibia. Tuomarit olivat B. Siklosi ja K. Butrimova. Hyvää oli se, että Jaanan Paju oli molempina päivinä VSP ja siitä tuli myöskin Latvian valio, onnea!


Ja tuo Arppalaisen paino tuli tänään tarkastettua, oltiin nimittäin eläinlääkärissä.. Maanantaina pojalta katkesi etuhammas ja tänään se mitä oli jäljellä poistettiin. Pikku potilas raasu :(


Lopuksi vielä kuvat junioreista :)

Penni

Tiikeri

3 kommenttia:

 1. Paremmalla onnella ensi kerralla! Kyllähän sieltä Latviasta se kolmaskin serti kannattaa hakea! :) Paranemisia myöskin Arppalaiselle!

  Eija ja velimies

  VastaaPoista
 2. Onnesta olkoon pempulan Latvian depyytistä!
  Kurjaa Arpan hammasjuttu, mutta koissut paranevat suustaan tosi nopsaan.
  Lopuksi: Tiikeristä olenkin odotellut uutta kuvamateriaalia! Jestas kun osaa neiti olla söpönä kuvassa!!! Bowwelta terkkui!

  VastaaPoista
 3. Jaahas vai oli Latviassa koirien korkeuskilpailu. No siinä kisassa onkin hyvä jäädä häviölle ;)

  Harmi juttu Arppalaisen hammas :(

  Penni ja Tiikeli on kyllä tosi söpiksiä!

  -Sonja

  VastaaPoista