sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Vauhdikas viikonloppu

Lauantaina meillä oli peltojälkipäivä, erikoisjäljen saloihin meitä tuli opastamaan Raine Holm joka on hommassa Suomen huipputasoa, mukana oli sakemanninsa Olli, joka näytti miten homma toimii!

Kultahelmiläisistä mukana olivat Banderas, Brando, Benjamin ja Penni, myös Tiikeri meidän koirista sai hiukan opiskella nenän käyttöä. Pennillä meni ajatukset enempi sitä rataa, että jotain porukkaa oli hänen pellollaan, vahtia piti eikä oikein keskittyny itse asiaan, no harjoittelua vaan. Banden nenä toimi hyvin, mutta se taas keskittyi kyttäämään kouluttajaa, mutta tajusi homman kyllä, kun pääsi liinan päässä itsekseen nuuskuttelemaan. Benjaminia ärsytti jalkojen välissä oleva liina, mutta kyllä silläkin nenä oli :D Joukon tähtenä paistatteli Brando, joka sai kouluttajalta paljon kehuja, pojassa on potentiaalia vaikka mihin, jos vaan omistaja alkaa tekemään töitä asian eteen, toivotaan näin. :)

Näiden lisäksi osallistui Eija ja Reiska ja toinenkin beussipoika oli mukana, Pauliina ja Figo, hyvin meni molemmilla koirakoilla!

Sitten oli vielä TUHOlaisia hoffeja, Tiia ja Kylli, Eva ja Mira, Miia ja Elvis sekä Asko ja Rommi.
Elvis oli päivän paras koira ja kehuja tuli runsaasti, loistavaa!

Kiva päivä, toivottavasti otetaan vielä uusiksi :)


Sunnuntaina lähdettiin aamusta Pennin kanssa Somerolle, siellä odotti ryhmis ja tuomari Kirsti Louhi. Paikalla oli myös Brando elikkäs Mara taustajoukkoineen.

Ekana kehään Brando, tuomari tykkäsi, kun sai riekkuvan pennun melkeen syliin asti :D
Arvostelu

"Valoisa ja aurinkoinen nuori mies, jolla hyvät pään sivulinjat, oikea purenta, tummat silmät, hyvin asettuneet korvat. Hyvät kulmaukset, hyvä lantio, kokoonsa nähden riittävä luuston vahvuus. Hyvä karvan laatu, jota vielä niukasti. Pieni valkoinen merkki rinnassa."
PEK1 KP

Penni, joka suhtautui tuomariin rauhallisemmin.
Arvostelu

"Hyväntyyppinen, vahvaluustoinen musta narttupentu jolla hyvät pään sivulinjat, silmät voisivat olla tummemmat. Oikea purenta, hyvin asettuneet korvat. Hyvä karvanlaatu. Voisi olla kulmautunut edestä paremmin. takakäpälissä pienet valkoiset merkit. Liike vielä vallatonta."
PEK1 KP

Sitten molemmat kehään, kiitos avusta Riitta, Mara oli ROP ja Penni VSP :)

Tässä vielä kuvat

Mara


Mara, Jarmo ja Penni

2 kommenttia:

 1. Onnittelut hienosti menneestä näytelmästä! Tosi kiva oli päästä mukaan lauantaina ja nähdä kivoja hoffeja!

  Eija & velimies Reiska

  VastaaPoista
 2. Mukava viikonloppu teillä!
  Ihanat arvostelut pennuille <3

  T.Sonja

  VastaaPoista