torstai 28. tammikuuta 2021

Pentuja!!

Bessi käväisi ultrassa ja pentusia on tulossa :) 

Esitellään siis tulevat vanhemmat! 


Kultahelmi Delcine eli Bessi asuu ystäväni Ellun luona. Se on rauhallisempi versio hoffista ja viihtyy erittäin hyvin kainalossakin. Käy mun mukana ulkomailla näyttelyreissuilla mutta Ellun kotia siis vahtii äitinsä ja enonsa kanssa, käyvät koulutuksissa mielen virkistykseksi ja tuleva rouva on narttumaiseen tapaan välillä vähän toisaikainen, osaa ja tekee ja on innokas tai sitten on se päivä, kun ei niin kiinnosta :) Ulkomaanreissuilla se on todella helppo koira mukana, kaikki käy. Meidän laumaan se vilahtaa sekaan aina ilman ongelmia. Bessi on ollut tähän asti terve ja lonkat on kuvattu A/A. Näyttelyistä sillä on Suomesta eri Virosta juniorimuotovalion titteli, Liettuasta pari sertiä ja vara-cacib.




Alex Olza Haf eli Dude asustelee meillä kotona, vilkas uros jonka kanssa harrastan rally-tokoa ja ollaan kisattu voittajassa, tulos puuttuu koularista. Se on erittäin loistava harrastuskaveri, virtaa ja tekemisen iloa riittää. Kotona se on ehta hoffi joka vahtii pihaansa ja kotiansa. Näyttely ja kisapaikoilla sekä reissuissa rento tyyppi, ei hetkahda mistään ja käyttäytyy hienosti. Dude on myöskin ollut tähän ikään asti terve, lonkat kuvattu B/A näyttelyistä sillä on Suomesta serti ja sen lisäksi tittelit Baltian Juniorivalio (Viron, Latvian ja Liettuan) Liettuan ja Viron valio. Luonnetestissä pojoja tuli +78 ja laukausvarma. 




Odotettavissa siis hoffeja sellaisia, kuin ne on ja kuuluukin olla. Kaikkeen harrastamiseen ja sohvalle sopivia. Tulevissa kodeissa toivotaan olevan kokemusta koirista ja oma piha. Alustavasti voi kysellä säpo kultahelmi@gmail.com tai pirauttaa 0445536397/Maria 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti