sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

Dille & Jappe

Viime viikolla  vierailtiin Dillen kanssa Japperilla ja astutus onnistui kaksi kertaa, kuin elokuvissa, joten toivottavasti saamme pentuja elokuun puolessa välissä :) Tiineys varmistetaan tietenkin ultralla.


Tässä pienet esittelyt tulevan pentueen vanhemmista.


Kultahelmi Cinnamon eli Dille on mun sijoitusnarttu C-pentueesta, se kiinnitti jo heti pienenä huomion ulkonäöllään ja luonteellaan, joten tiesin jo sen ollessa 3vk, että se on toivottavasti meidän seuraavien beussinpentujen emä. Se on sopivan vilkas ja nöyrä mutta vahtii oikeasti ja pitää huolta perheestään.

Dille asuu Sariannalla samassa paikassa, kuin isänsä UJ. Sen kanssa on käyty näyttelyissä hienoin tuloksin 7 sertiä, cacib, nordsert ja virosta 2 sertiä, sen lisäksi se on HeJW-16.
Sarianna on kisannut sen kanssa rally-tokossa koulutustunnukset RTK1 ja RTK2 sen lisäksi tokon alokasluokasta on yksi ykköstulos ja suoritettuna BH, kisailut jatkuvat pentuloman jälkeen :)

Dille on tottakai kuvattu, lonkat B/A kyynärät  0/0 selkä VA 0 ja LTV1 joka tässä tapauksessa tuli yhdestä hiukan pidemmästä nikamavälistä.

Jos siltä kysytään niin sen rakkain harrastus on ollut pennusta asti ala-asteen lukukoira, kyllähän beussit yleensäkin lapsista tykkää mutta sen lisäksi, että Dille palvoo perheensä omia lapsia sen mielestä myös vieraat lapset ovat kertakaikkiaan ihania.


Dille "töissä"


Dille <3


Japper du Dragon Noir eli Jappe on 7,5 vuotias oikea herrasmieskoira Unkarista. Sillä on kohdillaan tasapainoinen itsevarma luonne ja oikeanlainen ulkonäkö. Koira joka ei hetkahda matkustamisesta eikä paikanvaihdoista ja sopeutuu kaikkeen.

Jappe on nuorena kuvattu A lonkkaiseksi Unkarissa ja vanhempana Suomessa lonkat B/B kyynärät 1/1 selkä VA 0 LTV0 ja SP0

Jalostustarkastuksesta sillä on COT-4 sekä näyttelyistä 2 x cacib ja 3 x sert. 


Jappe <3


Japper du Dragon Noir


Mitä tästä yhdistelmästä odotan?

Juuri oikean tyyppisia beauceroneja niin rakenteeltaan, kuin luonteeltaankin, koiria jotka sopivat mihin tahansa harrastukseen ja näyttelyihin ja jotka ovat mitä ihanimpia perheenjäseniä :)

Pentueen sukutaulun näet  tästä


Mikäli kiinnostuit ota yhteyttä kultahelmi@gmail.com tai 0445536397/Maria


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti