sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Mukavia uutisia!

Lauantaina 17.9 Oltiin Tarmon kanssa rallytoko kisoissa Ruskolla... Ja miten kävikään 9 koirasta Taippi sai ainoana tuloksen, voitti siis luokkansa ja sen lisäksi sai koulutustunnuksen!
Kultahelmi Charger RTK3!

Seuraavana päivänä suunnattiin beussi-ipanoiden kanssa Hyvinkäälle ryhmänäyttelyyn, jossa tuomarina oli virolainen sopivasti tiukka-täti Maret Kärdi. Juuri 9kk täyttäneet pojat Mortti ja Ukko eivät aivan jaksaneet käyttäytyä ja juoksemiset meni vähän miten sattuun mutta onneksi ihan hyvät arvostelut molemmille! Tytöistä oli mukana Dille, Myy ja Chili jotka onneksi vähän paremmin muistivat miten juostaan :D tulokset

Kultahelmi Carnation JUN EH1
Kultahelmi Crocus JUN EH 2

Kultahelmi Chili JUN ERI1 SA ROP ja SERT
Kultahelmi Cinnamon JUN EH2
Kultahelmi Cocos JUN EH3

Chili sai päivän ainoana koirana erin ja ekan sertinsä ollen myös roppi :)

Kiitos Sanna, Sarianna,  Emmi ja Sara! Näissä merkeissä jatketaan varmasti!Seuraavana viikonloppuna suunnattiin Ahvenanmaalle siellä KV näyttely Eckerössä mukana Penni ja Chili. Ipana ekaa kertaa reissussa ja ei voi sanoa muuta, kuin ylpeä olen sen käytöksestä :)

Lauantaina kehässä Chili tuomarina oli norjalainen Hjort Leif Ragnar
Kultahelmi Chili JUN ERI1 SA PN2 ja varaserti.

Sunnuntaina oli Pennin vuoro tuomarina ruotsalainen Svante Frisk
Kultahelmi Bes VAL ERI1 SA PN1 ROP ja CACIB, se oli Pennin neljäs cacibi joten se on nyt kansainvälinen näyttelyvalio C.I.E :) vahvistusta joutuu tosin odottelemaan puolisen vuotta.

Taipin, Chilin ja Pennin syyskuun saavutuksia


Sillävälin, kun me reissailtiin oli Sarianna UJ:n kanssa käyttäytymiskokeessa... Ja tulihan se sieltä tottakai, BH Kultahelmi Absolutely Amazing! Onnea!!


1.10 oli meillä vietti ja tottistelupäivä, kiitos leikittämisestä ja reenien vetämisestä Matti Lehtoselle! Olen niin iloinen aktiivisista ja osallistuvista kasvattien omistajista, on niin hienoa nähdä pentuja usein sekä kuulla niiden kuulumisia! <3 Tälläkertaa paikalla olivat Sara ja Tomi Mortin kans, Emmi ja Pete Mörkö ja Myy, Sarianna UJ:n ja Dillen kera, Katja Uman kanssa, Sanna Ukon kanssa, Mia Lukan kera. Meiltä osallistui Chili, Mölli paranteli telomaansa varvasta. Jonkinlaiset kuvat kaikista :)

Uma

Luka

Mortti

Mörkö

Myy

Dille

Chili

Ukko

UJ


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti