maanantai 16. toukokuuta 2016

Luonnetesti Somerolla ja näyttely Mynämäellä!

Lauantaina suuntana sateinen Somero ja luonnetesti jossa tuomareina Carita Koskinen ja Tuija Juselius, kolme Kultahelmiläistä mukana. Aikaisemminkin olen ollut Haukkukallion testeissä ja siellä kyllä kaikki toimii hyvin ja testipaikka on mukava, yleensä on kiva, kun näkee mutta sade ja se, että mun oli pakko vähän piileksiä kuusen takana, etten häiritse Ossia ja Bellaa vaikeutti kuvaamista :D Pikkasen oli aikataulu myöhässä johtuen siitä, että tuomarikaksikko teki ekaa kertaa hommia yhdessä, Juselius oli siis uusi tuttavuus mullekkin, voin viedä uudestaanki. Koskinen onkin meillä ollut ennenkin ja mennään jatkossakin varsinkin tämän jälkeen, kun sanoi Tarmosta, että jokainen haluaisi tuollaisen koiran ja se on ihana!

Tarmo aloitti ja oli testissä oma itsensä eikä yllätyksiä tullut
Kultahelmi Charger

Toimintakyky +2
Terävyys +1b
Puolustushalu 3
Taisteluhalu -1
Hermorakenne 2
Temperamentti 2
Kovuus 1
Luoksepäästävyys 3
Laukausvarma
Loppupojot siis +177

Seuraavaksi Ossi, jonka häntä ei laskenut koko testin aikana :) Tomerasti piti huolta emännästä!
Kultahelmi Camaro

Toimintakyky +1a
Terävyys 3
Puolustushalu 3
Taisteluhalu 2a
Hermorakenne 1a
Temperamentti 1
Kovuus 1
Luoksepäästävyys 3
Laukausvarma
Loppupojot +144

Sitten Bella joka on kiltti ja helppo prinsessakoira ja oikein omanlainen testi silläkin
Kultahelmi Chevelle

Toimintakyky +1b
Terävyys 1b
Puolustushalu -1
Taisteluhalu -2
Hermorakenne +1b
Temperamentti 2
Kovuus 1
Luoksepäästävyys +2a
Laukauskokematon
Loppupojot +98


Kiitos Tarja ja Ellu, kiva päivä vaikka kastuttiin!


Ossin ja Bellan osalta luonnetesti tavallaan jatkui seuraavana päivänä Mynämäen näyttelyssä, jossa myöskin satoi vettä, ihme, että sateen osalta säätiedotukset pitää aina paikkansa..

Tuomari oli kroatialainen Boris Spoljaric joka ei paljoa juoksutellu eikä arvostelussakaan montaa sanaa ollut. Ossin kanssa samaan aikaan avoimeen kehään tuli toinen blondi uros, se yritti samantien tulla Ossin päälle ihan tosissaan, vetäisi esittäjän nurin ja oli hilkulla ettei päässyt irti meikäläisellä meni ihan senssit sekaisin mutta onneksi Ossilla ei! Se ei noteerannut räyhäävää koiraa mitenkään vaan esiintyi nätisti, meikäläinen sensijaan ei meinannut palautua ja urosten kehän jälkeen, kun piti koira vaihtaa Bellaan niin oli numerotkin hukassa ja Bellan kanssa valittiin eri reitti kehään ja kaadettiin pari tuolia, Bella parka, no tulipahan sirkushuvia ihmisille... :D

Mutta kyllä oli vahinko liian lähellä ja kuulin saman koiran räyhänneen jo edellisenä päivänä Rauman näyttelyssä, toivottavasti ei enään ikinä samaan paikkaan osu!

Jokatapauksessa Bella oli tuomarille liian pieni ja sai EH. Ossista tykkäsi PU2 ja varasertin verran :)Kuvia myöhemmin, jostain syystä en nyt niitä tänne saa laitettua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti