maanantai 26. lokakuuta 2015

Seinäjoki KV

Lauantai aamuna liian aikaisin startattiin Mian, Tiikerin ja Lukan kanssa kohti Huittista josta otettiin kyytiin Sarianna ja Uj, ei muuta, kuin kohti Seinäjokea, onneksi matka sujui hyvin, miten kotimaassa voikin sata kilsaa olla jo pitkä matka kahdesta ja puolesta puhumattakaan, kun Liettuaankin voi ihan helposti lähteä ja matkaa tulee aina yli 500km :D Pikkusen aikasemminkin olisi voinut lähteä mutta hyvin ehdittiin, perillä meitä jo ootteli Heljä ja Martta.

Tuomarina oli uusi tuttavuus MalgorzataWieremiejczyk-Wierzchowska Puolasta, erittäin kiva tuomari kätteli kaikki, oli ystävällinen koirille ja puhui paljon, onneksi englantia. Meijän porukalla meni kivasti :)

Kultahelmi Bodyguard JUN EH1
Kultahelmi Absolutely Amazing NUO EH1
Kultahelmi Blue Velvet JUN EH2

Kaikkien arvostelut on tosi kivat, minkäs sille vaan mahtaa, että junnut on tällähetkellä pelkkää jalkaa, Luka ei päässyt edes vauhtiin pienessä kehässä ja sen liikkeistä tuli sanomista, todettiinkin, että sen pitäisi päästä paljon isompaan kehään, jotta liikkeet näkyisivät mutta mistäs sellainen?? Marttia sai tuomarilta kehut söpöydestä :) UJ:sta tuomari tykkäsi tosi paljon, mutta ymmärrettävästi rokotti hampaista, kun ne pikku alahampaat eivät ole kaikki kauniisti niin minkäs sille voi. Sitten vielä kehään Tiikeri!

Black Carambas Rugged Tiger VAL ERI1 SA ROP ja CACIB!

Kyllä, se oli nyt sitten Tiikerin neljäs Cacib ja siitä tuli siis kainsainvälinen näyttelyvalio C.I.E toki vahvistus pitää vielä hakea FCI:stä.


Meijän poppoo

Tiikeri

Kiitos kivasta päivästä Mia, Sarianna ja Heljä, seuraavaa näyttelyä suunnittelemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti