maanantai 10. elokuuta 2015

Turun elonäyttely

Meillä on jo muutaman vuoden ajan ollut tapana mennä porukalla Elonäyttelyyn oli se sitten raviradalla tai Raisiossa, tänä  vuonna se oli radalla ja mukana oltiin, tuomarin vaihdoksen myötä jätettiin Lyyli eli Kultahelmi Cabriolet pois, se on ihan karvaton ja näyttää salukilta on mummoltansa perinyt voimakkaat hormonit, jotka tosiaan kaljuunnuttaa, kun juoksu. En siis saanut kasvattajaryhmää, jospa ensi vuonna taasen!

Mukana silti kolme Kultahelmeä, pojat aloitti ja hienosti menikin

Kultahelmi Camaro "Ossi" AVO ERI1 SA PU2 ja varaserti
Kultahelmi Cavalier "Kalle" AVO ERI2

Sitten kehässä käväisi myös hieman kalju ja juoksuaan aloittava neitikoira

Kultahelmi Chevelle "Bella" AVO EH2

Tuomari oli siis uusi tuttavuus suomalainen Rune Fagerström, ihan tolkuttoman hidas ja kehä oli todella paljon myöhässä mutta tykkäsin silti, käsitteli koiria todella nätisti ja tykkäsi selvästi koirista! Harvinaista ja todella mukavaa :) Ja kävipä vielä niinkin, että kaikkien koirien arvosteluista ei edes voi olla muuta, kuin samaa mieltä,  joten laitan arvostelut näkyville!

Kalle
"2,5v keskivahva uros, hieman erisuuntaiset pään linjat, kauniit tummat silmät, hyvä ilme, hyvä kaula, eturinta voisi olla vahvempi, riittävä runko, hieman pitkä lanneosa, hyvin kulmautunut takaosa, sopiva luusto, hyvä karva, liikkuu hyvin, luonne OK."

Ossi
"Erinomainen koko, hyvät uroksen mittasuhteen, hyvä sukupuolileima, hyvä pään muoto, jossa riittävästi pituutta ja otsapengertä, hyvät korvat, kaula liittyy hyvin lapoihin. Tasapainoiset kulmaukset edessä ja takana, hyvä runko, hyvä suora ylälinja, sopiva luusto, liikkuu hyvin, miellyttävä käytös."

Bella
" 2,5v pieni narttu jolla erinomaiset rungon mittasuhteet, hyvän mallinen pää, hyvä ilme, riittävä kaula, sopiva eturinta ja runko, riittävät takakulmaukset, kokoon sopiva luusto, liikkuu kinnerahtaasti takaa, hyvä luonne.

Erikoiskiitokset Merville, joka viitsi tulla Ossin esittämään! Onnea Tarjalle Ossin varasertistä! Ja kiitos seurasta myöskin Ellulle edellisten lisäksi, seuraavaa kertaa odotellessa :)

Ja tietenkin kuvat :)

Ossi

Kalle

Bella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti