maanantai 1. syyskuuta 2014

Beussierkkari

Tänä vuonna oli välivuoden jälkeen beauceronien erikoisnäyttely Tammelan Mustialassa mikä on loistava näyttelypaikka johon nyt toivottavasti saadaan tapahtuma vakituisesti joka vuosi eikä vain silloin tällöin.
Beusseja paikalla ihan mukava määrä ja vaikka päivä venyikin pitkäksi se ei kyllä haitannut pääasia, että tuomari keskittyi ja arvosteli koirat rauhassa ja kunnolla. Vain kaksi asiaa pilasi päivää, naurettavan vähäiset suorastaa häpeää herättävän huonot palkinnot erkkarin ollessa kyseessä, mätsäreidenkin palkinnot ovat paremmat. Ja se, että avo urosten kehässä tuli tappelu, kun eräs ihminen karkuutti muutenkin koko päivän rähjänneen koiransa, ei näitä :( Muuten järjestelyt olivat sujuvat ja päivä mukava.

Tuomarina oli, tietenkin ranskalainen, vanha rouva Mme Helene Moreau De Vincens joka oli sopivan tiukka mielestäni ja jonkin verran kiinnitti huomiota myös luonteeseen, peitsaaville ja hyppiville koirille antoi monta mahdollisuutta esiintyä ravilla, yksi asia mistä selkeästi rokotti oli liian ylös nouseva häntä. Eriä jaettiin mutta SA:ta sitten paljon niukemmin ja tulihan sieltä eh:takin mahtoiko tulla myöskin jokunen h.

UJ esiintyi ekaa kertaa virallisessa näyttelyssä ja hienosti esiintyikin :) Tuomari tykkäsi siitä kovasti ja meidän pieni junnupoika pinnisti itsensä isojen juokkoon paras uros neloseksi!

Tässä UJ:n arvostelu kuvien kera

Kultahelmi Absolutely Amazing JUN ERI1SA PU4

" 9kk kaikki hampaat, hyvä purenta, rotumääritelmän mukainen. Loistavat värimerkit (harvinaista näillä) Erinomaiset, säännölliset ja vetävät liikkeet. Nimensä mukainen koira."


Äiti ja poika :)

Tiikeri sai erin eli Black Carambas Rugged Tiger AVO ERI.

Tiikerin arvostelua ei käännetty, taisi olla kääntäjäkin lähtenyt jo siinä vaiheessa, kun sieltä lähettiin, paljon erinomaista siinä on, muuta en juurikaan tajua :)

Sonjan kasvatit pärjäsivät jälleen mahtavasti, monta luokkavoittoa ja junnunarttu Nancy oli VSP, Black Carambas voitti kasvattajaryhmän sekä Riemun eli Tiikerin äipän jälkeläisryhmä oli paras! Onnittelut!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti