maanantai 12. toukokuuta 2014

Rallytokoa

Rallytoko on nyt sitten virallinen laji, tokihan sitä sitten piti heti kisoihin mennä. Eli lauantai aamuna suuntana Nummi ja mukana Tiikeri ja Penni. Kaksi erillistä kisaa saatiin mikä oli kiva, koska niitä on harmittavan vähän! Herätys järjestäjät! Toivottavasti ensi vuonna sitten kisoja olisi reilummin ja myöskin osallistumismaksut järkeviä, nyt tuntuu, että mopo on jollain lähteny lapasesta ja sellaiset 30e startit kyllä jätän välistä vaikka olisi kuinka lähellä, jotain rajaa ahneudelle! No siis Nummella oli soppelit hinnat ja ihan ok järjestelyt vaikka pääsinkin hiukan antamaan palautetta, ei ollut listoissa koirien rotua, eikä ihmisillä numerolappuja joten oman vuoron tulemista oli vaikea seurata, ilmapiiri oli kuitenkin mukavan rento ja päivä kiva, vaikkakin pitkä!

Penni kisasi ekaa kertaa ikinä missään lajissa ja vaikka en tajua jännittäväni kisasuorituksia niin musta tulee jotenkin virallinen ja jäykkä mitä Penniparka ei tajunnut ei sitten yhtään ja eikä sitten muistanut toimia ihan niinkuin olisi pitänyt, ekasta kisasta kuitenkin tulos 75p mistä MINÄ sössin 10p ja tein saman myöskin Tiikerin kanssa... Mitäpä sitä sääntöjä lukemaan, että osaisi kyltit...

Pennin toinen kisa meni sitten ihan plörinäksi mulla, kun meni hermot ja neitihän siinä kohti tietenkin näyttää keskisormea, koska, jos ei akka osaa olla normaalisti niin on turha alkaa hermostumaan koiralle, kiitos Pensku sain opetuksen asiasta :) ei tulosta.


Tiikeri sitten taas on jo kisannut mun kanssa senverran, että ymmärtää jos olen jotenkin outo... Ja sen kisat menikin hienosti! Ekasta 90p (se mun moka prkele) ja sitten tokasta 100p hyvä Tiikeri :)

Nyt sitten pitäisi löytää kisapaikkaa jostakin, huimana tavoitteena tälle vuodelle on saada molemmille RTK1 koulari.


Ja vihdoin ja viimein tuli myöskin lausunnot Sennin kuvista
Kultahelmi Coronet B/A ja 0/0.


Nyt sitten odotetaan viikonloppua, ihan parhaita vieraita tulossa ja paljon tekemistä, lauantaina Tiikeri ja UJ treffaa lampaita.

2 kommenttia: