sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Synttäreitä ja reissua!

Kiirettä pitää mutta nyt tulee sitten paljon päivitystä kerralla!


Perjantaina Arppa täytti 6 vuotta :) Poika voi hyvin epilepsia pysyy kurissa lääkeillä.

Edellisellä viikolla Tiikeri vieraili Ugon luona ja toivottavasti saamme pentuja marraskuun eka viikolla, ultraan mennään parin viikon päästä, lisää tietoa sitten :)


A-pennut täyttivät 5 vuotta 7.9 onnea Aatulle, Perrolle, Kodalle ja Armakselle!!

Me taas oltiin Sonjan kanssa samana päivänä Virossa näyttelyssä, reisussa mukana Penni, Tiikeri, Bella ja Kurttu. Retki meni mainiosti lauantaina päästiin jopa laivasta ulos melkein ekana! Onkohan meidän tuuri kääntynyt parempaan?

Näyttely oli kivassa paikassa ihan Tallinnan keskustassa. Hoffit aloittivat, tuomarina jälleen Karel Horak, jota Pennin kanssa oltiin jo kolmatta kertaa tapaamassa...Mutta ensin kehään tietenkin meni tytär Bella, josta tuomari tykkäsi kovin niinkuin on tykännyt muistakin Pennin pennuista. Sitten Pensku, tuomari on sellainen, jolla todellakin linja pitää, eli jälleen kerran tuli sanomista Pennin vaaleista silmistä ja samat ohjeet tuli, kuin viimeksi Turussa, että, kun astutat niin käytä tumma silmäistä urosta :)

Mutta kaikki saatiin mitä saatavissa oli

Kultahelmi Bes VAL ERI1 SA SERT PN1 ja VSP
Kultahelmi Chevelle JUN ERI1 SA JUNSERT PN2

Eli Pennistä tuli Viron valio ja ohessa myös Baltian valio!!

Seuraavaksi kehään Tiikeri, kehän laidalta katsellessa tuomari Yochai Barak Israelista näytti totiselta ja tuimalta... Kilpakumppanina oli typätty harlekiini narttu joka on pärjännyt hyvin näyttelyissä.. Se sai EH:n, sitten Tiikeri, tuima tuomari olikin oikein mukava! Selvästi tykkäsi, kun Tiikeri heilutteli häntää ja oli ystävällinen, neiti sai hampaiden katsomisen jälkeen taputuksenkin ja ruusukkeethan sieltä sitten mukaan lähti. Tälle tuomarille mennään uudestaankin, jos soppeli näytelmä löytyy.

Black Carambas Rugged Tiger AVO ERI1 SA  SERT ja ROP!
Jäljellä vielä Kurttu joka tietenkin oli roppi, miten muutenkaan loisto päivä olisi voinut päättyä!
Heather Honey Alias Dakota JUN ERI1 SA JUNSERT ja ROP


Elokuun lopussa C-ipanoita kävi kylässä oli kiva nähdä Ossi ja Tarja, Kalle ja Laura sekä  Lyyli ja Tuija, täytyy suunnitella seuraava tapaaminen. Painikuvia päivästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti