sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Beussierkkari ja synttäreitä

Perjantaina Kultahelmi A:t täyttivät neljä vuotta, onnea kaikille! Ylemmässä kuvassa Koda ja alemmassa Perro, kiitos kuvista Aku ja Tuija!
Lauantaina oli sitten vuorossa beauceronien päänäyttely Mustialassa. Tuomarina mukava, juuri sopivan tiukka ja hyvin linjansa pitänyt Mr Guy Jenny. Mukavaa, että saatiin paljon beusseja tuomaroinut tuomari joka ei todellakaan ollut mikään turha erikone.

Puntti osallistui junnuihin ja hienosti meni vaikka se sikaili kehässä eikä seisonut kunnolla!
Atilla Slzy Katharu JUN ERI2 SA ja arvostelu menee jotenkin näin

"Nice expressive head, exc eyes, exc pigmentation, exc neck, exc chest. Very good front and back angulation. A bit too much tan color. Exc tail. Nice typical movement.

Sitten vuoroon nartut, Tiikeri esiintyi nuorten luokassa, jossa oli myös sen kolme siskoa, tämä nelikko osallistui myös Sonjan kasvattaja ryhmään ja Riemun jälkeläisluokkaan joista molemmista irtosi Ropit!!! Älyttömän paljon onnea Sonja!!!

Mutta siis tuomari otti ja tykästyi Tiikeriin niin paljon, että laittoi sen ensin nuorten luokan ykköseksi ja sen jälkeen vielä parhaaksi nartuksi!! Loppujen lopuksi T oli sitten VSP!

Eli siis Black Carambas Rugged Tiger NUO ERI1 SA PN1 VSP ja SERT.

Arvostelu

"Nice expressive head with dark eyes, very good topline. Exc chest, nice character, exc front and back hands, exc tail, typical movement."
2 kommenttia: