sunnuntai 1. tammikuuta 2012

2012 ensimmäinen aamu

Ja aurinko paistaa siis hyvä aamu. Jutut on nyt pikkasen myöhässä, myrsky, kun vei netin mennessään, eilen illalla vasta alkoi toimimaan kunnolla.


30.12 Helmi täytti 7 vuotta, onnea Hemmulille!!
Pennin ja Benjaminin lonkka- ja kyynärkuvien viralliset tulokset tulivat viimeinkin! Että voi ärsyttää eläinlääkäriaseman sössiminen niiden kanssa vaikkei varsinaisesti mitään kiirettä ollutkaan..

Penni A/A ja 0/0
Benju A/A ja 0/0

Kahden muun saadaan odotella vielä kauemmin, kun heillä ei ole Omakoiraa.. Ja loput ipanoiden omistajat nyt koirat kuviin hopi hopi!

Banderas on hoidossa, on se vaan niin ihana poika! Samanlainen kyllä, kuin Penni jokseenkin mahdoton kuvattava ilman apuvoimia, mutta tuossapa muutama yritys, viimeisessä lienee väsynyt mutta onnellinen :D

Hyvin sujuu painit Tiikerin ja Oton kanssaHienosti joukkoon on sopeutunut tsekkipoika, pennullehan oli tarkoitus etsiä sijoituskoti tai on edelleenkin, jos se OIKEA tulee kohdalle mutta nyt näyttää siltä, että enpä tiedä raskinko sitä mihinkään antaa, sen verran muikea pakkaus! Mutta, ilmoitelkaa ihmeessä, jos joku haluaa pissakoneen asumaan kotiinsa.

1 kommentti:

  1. Hyvää uutta Vuotta!!
    Onnea terveystuloksista!

    Ihania kuvia :)

    T.Sonja

    VastaaPoista