sunnuntai 7. elokuuta 2011

Kyllä se kotona osaa...

... Ne legendaariset sanat :D

Sain jonkinlaisen mielenhäiriön ja ilmoitin Arvon ja itseni toko-kokeeseen, tai loppujen lopuksi heti kerralla kahteen...

Lauantai aamuna kolmen tunnin unien jälkeen lähdettiin Köyliötä kohti, jännitystä ilmassa, tottakai mulla siis Arvo nyt ei tiennyt mihin ollaan menossa :) Eka toko-koe ikinä tuomarina tiukka mutta mukava Kari Kielo. Ja sitten hyvin lyhyesti kooste itse h-hetkestä, se meni päin persusta :D Paikalla makuusta lähtien, kuvittelin, että se onnistuu, jos ei mikään muu, mutta kuinkas kävikään, vieressä ulvoi ja piippasi collienarttu joka loppujen lopuksi lähti, Arppa mietti hetken ja selkeesti ajatteli, että ahaa, noinkos täällä kuuluukin tehdä ja jolkotteli mun luokse.. VOI voi voi...  No eihän se voinut tietää, ei oo tommosta treenattu, no tulipahan sekin tehtyä. Tähän hyytyi mun fiilikset ja itse pilasin sitten loppukokeen antamalla liian vähän tai liikaa käskyjä ja hermoilemalla, ei tulosta, pisteitä 80 ja kotiin häpeämään...

Ja sunnuntai aamuna tunnin unien jälkeen taas auton nenä kohti Köyliötä (siis lyhyet unet eivät johtuneet suinkaan hermoilusta vaan siitä, että olin yön töissä). Tällä kertaa tuomarina oli myöskin tiukka ja mukava Marja Ala-Nikkola. Täytyy kyllä sanoa, että itse kokeet olivat positiivinen yllätys, varsinkin Marja antoi tosi paljon palautetta, selitti miksi antoi tiettyjä pisteitä ja antoi vinkkejä tuleviin kokeisiin ja treeneihin!

Mutta asiaan, paikallaan makuu jännitti sata kertaa enemmän, kuin lauantaina, mutta se pysyi, ihana poika <3 muuten meni suht ok, seuraamiset haahuilua, maahan menossa 2 käskyä, samoin seisomaan jäämisessä, kun mä taas omilla ihme käsimerkeillä ja sekoilulla vähensin meidän pisteitä.. Esteen jälkeen Arppa etsi hetken maasta laiskiaista, tietystä syystä :D  mutta mikään ei mennyt nollille ja saatiin KAKKOSTULOS!!

Tässäpä siis sunnuntai numeroina, lauantaita en laita ;)

luoksepäästävyys 10
paikalla makaaminen 10
seuraaminen kytkettynä 7
seuraaminen taluttimetta 6,5
maahanmeno seuraamisen yhteydessä 6
luoksetulo 8,5
seisominen seuraamisen yhteydessä 5
estehyppy 7,5
kokonaisvaikutus 7

yhteensä siis 149,5

Ja taisin tulla luvanneeksi, että tämä hupi ei lopu tähän, joten jatkoa seuraa :)





Edellisenä sunnuntaina oli hoffien päänäyttely Tervakoskella, Penni ja Brando osallistuivat junnu luokkaan, jossa tuomaroi saksalainen Kirsten Wesche.
Kumpikaan ipana ei oikein tuomarille kelvannut, kun ovat keskenkasvuisia ja molemmat saivat H. Tosin arvostelut olivat ihan hyvät molemmilla, eli lähetti, kotiin kasvamaan.


Viikolla tapahtuikin sitten jotain kummallista, olen aina sanonut, että ei nämä "mun" rotuiset koirat mätsäreissä pärjää ja miten kävikään, tiistaina Tiikeri oli sinisten pentujen kakkonen ja torstaina Benjamin paransi pykälällä ja voitti siniset pennut!

4 kommenttia:

 1. Ihan ekaksi onnea ihan hirmuisesti hienosta kakkostuloksesta! :D vielä kun itsekin uskaltautuisin tokoilemaan, ehkä ajelen teille ja mennään samaan kokeeseen ;)

  Täytyy kyllä olla puusilmä tuomari että antaa Pennille hoon näyttelyssä, se on upea!

  Hieno kuva muuten Arpasta :)

  T.Sonja

  VastaaPoista
 2. Onnesta olkoon Mari aja Arppa, siitä se lähtee!

  Eikä Mätsärin tuloksissakaan ole moittimista, päin vastoin ;-)

  VastaaPoista
 3. Hienoa te, koko joukko! :) Spesiaalivirtuaalirapsut velimiehelle!

  Sonja: meillä täällä ois kiva tokokoe, johon voisit tulla... ;-)

  Eija

  VastaaPoista
 4. 15.8. On Marian nimipäivä! HYVÄÄ NIMIPÄIVÄÄ MARIA!

  VastaaPoista