sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Arvo luonnetestissä

Aamulla suunnattiin Arvon ja Tiikerin kanssa Somerolle, näyttelyyn luuli varmasti poika olevansa menossa, mutta perillä odottikin luonnetesti.

Tuomarit olivat Sirkka Lempinen ja Carita Koskinen.

Sirkka tykkäsi kovasti Arpasta ja testikin meni ihan Arppamaisesti, koirasta näkyi selvästi (tietenkin) se, että elää laumassa ja ollut vielä siellä alimmaisena, eli se vastuunottaminen oli vähän hukuksissa, keppileikkiin se ei alkanut ja sekin on Sirkan mielestä hyvin yleistä laumakoirilla. Ja onhan A mamman muru, sekin näkyi tottakai, Sirkka meinasikin, että, jos emäntä pelkäisi hänelle ei tulisi mieleenkään mennä uhkaamaan, koska sitten tulisi muusia, mutta, kun koira huomasi, että emäntä on rento eikä pelkää niin se päätteli, että ei tartte asioista isompaa numeroa tehdä :)

Arvo ei ressaantunut ja palautui hyvin, tuloksia odotellessa oli toimitsijoiden rapsuteltavana, kehuvat hienoksi ja kivaksi koiraksi :)

Tässä osa-alueet

toimintakyky +1
terävyys +1
puolustushalu +1
taisteluhalu -2
hermorakenne +1
temperamentti +2
kovuus +1
luoksepäästävyys +2a
laukauspelottomuus +++

Eli loppupisteet +100 ja laukausvarma

Niin ylpeä olin mamman kultapojan testistä, että hain kotimatkalla mutakakun, josta tosin Arppa ei saa mitään :D


Testin jälkeen kutsuin itseni ja koirat Jaanan tykö kylään, eli ei se Tiikeri muutenvaan ollut matkassa vaan pääsi moikkaamaan "isosisko" Bowwea ja Jaanaa. Kiitos teestä :)

6 kommenttia:

 1. Parhainta kaikissa testeissä on se, että tulokset jotenkin tukevat omaa näkemystä koirasta tai päin vastaoin, saa herätyksen, ettei se koissu olekkaan semmoinen kuin oli kuvitellut. Olihan tuo Arpan testintulos LTEP eli plussa ;- ei LTEM). Ei siis huono ollenkaan!

  Ihan mahtista, että toit Tiikerikin treffaamaan meitiä. Itse sain taas pentu-pentu-pusuja ja Bowwe kaltaistaan leikkiseuraa. Hyvin samalla tavallahan tytsien leikki meni ja Tiikeri on kyllä syötävän ihana; reipas ja avoin koiran alku. Tulkaahan vastakin käymään, kun näillä kulmilla liikutte, olette kovasti tervetulleita!!!

  VastaaPoista
 2. Juu siis tottakai plussaa :) Annoinko jonkun vaikutelman, että oli hylätty, no aina mun suullinen anti ei oikein onnistu :D

  Maria

  VastaaPoista
 3. Juu selvää oli, että plussaahan se Arpan tulos oli ja varmaan kaikki muutkin sen ymmärsivät niin, viittasin vaan keskusteluumme noista merkinnöistä KoiraNetissä.

  VastaaPoista
 4. Oorrait :) Nähdään taas! *Lähtee tutkaileen taas koiranettiä ;)*

  Maria

  VastaaPoista
 5. Onnittelut vielä hienolle velimiehelle, ollaan kovin ylpeitä teistä! :) Vähän kyllä meni epäreilusti, ettei hieno mies saanut mutakakkua!!

  Eija & Reiska

  VastaaPoista
 6. Onnea vielä tätäkin kautta hyvin menneestä luonnetestistä!

  Samaa mieltä Eijan kanssa: Kyllä olisi Arpan pitänyt saada osansa kakusta! :D

  T.Sonja

  VastaaPoista