lauantai 5. joulukuuta 2009

Oulussa...

... Eläinlääkärissä, koska Arppa niin tykkää lekureista niin tokihan meidän piti käydä pikaisella Oulun reissulla tapaamassa yhtä taasen... No Arvo oli eläinlääkärin mielestä ihana ja hieno ja kultapienikin loppujen lopuksi, ja sekin selvisi mikä silmässä edelleen vaivasi, sidekalvon tulehdus, saatiin uudet tipat ja hoito-ohjeet ja nyt, kun ollaan jo kotona niin silmä todellakin vihdoinkin näyttää paremmalta, tippoja jatketaan vielä viikon verran.

Muuten reissu meni hyvin, Helmi ja Arppa oli siis mukana, paljon kerettiin ja paljon jäi kerkeämättä, vaatisi kahden viikon reissun neljän päivän sijaan, että jokapaikkaan ehtisi. Ja tulipahan todettua, että maalaiskoirat osaa käyttäytyä hienosti kaupungissa ja kylässä.

1 kommentti:

  1. Sidekalvontulehdus on ällöttävän kivulias koiralle. Holikiltakin sellainen viime kesänä hoidettiin. Lekurin mukaan Holikin mökillä suorittamast maansiirtotoimet olivat suurin syy. Tuo elukka kaivelee välillä sellaisia tunneleita ja poteroita, että ei ole ihme jos sitä multaa ja mutaa joutuu myös silmiin.

    VastaaPoista